NIEUWS
BRIEF

Zondag 18 oktober– zaterdag 31 oktober
Liturgische kleur groen

KERKDIENSTEN...

Informatie over kerkdiensten kunt u via de hoofdpagina openen...

Van harte welkom in de kerk! Wil je komen, geef je dan - tot uiterlijk twee dagen voor de dienst – telefonisch op bij onze scriba, Trees Kakebeke, tel. 0111 416389.

Kerkdiensten online
Via www. kerkomroep.nl: Bij Vind uw kerk invullen Zierikzee. U krijgt vier kerken te zien. Kies hieruit de Geref. Thomaskerk. Daarna kunt u op de datum van uitzending een keuze maken: luisteren, kijken of opslaan.

De diensten op YouTube kunnen o.a. gevonden worden door op de website www.thomaskerkzierikzee.nl onderaan het menu Informatief te klikken op het logo van YouTube. Bij YouTube kan de ondertiteling ingeschakeld worden dan: radertje rechtsonder aanklikken, dan ondertiteling en Nederlands. De computer van YouTube begrijpt alleen niet altijd goed wat er gezegd wordt…

Al gezien dat de repetities van het Thomaskoor ook op Kerkomroep en YouTube staan?


BIJEENKOMSTEN...

Voorlopig houden we geen doordeweekse fysieke bijeenkomsten, tenzij daar een dringende noodzaak toe is. Bijeenkomsten van gespreksgroepen worden uitgesteld. Vergaderingen worden digitaal gehouden. Een van de activiteiten die zijn geschrapt is de presentatie ‘Het kruis in de beeldende kunst’ die op 15 oktober zou plaatsvinden. Die wordt uitgesteld tot 6 mei.


ACTIE SCHOENENDOOS...

Maakt u ook een kind blij met een gevulde schoenendoos? In de Thomaskerk is de actie weer van start gegaan. U kunt een schoenendoos vullen met pennen, schriften en speelgoed voor kansarme kinderen. In de kerk liggen de flyers met de instructies. Of kijkt u op https://schoenendoosactie.nl De Thomaskerk neemt de portokosten voor haar rekening. De gevulde schoenendozen kunnen ingeleverd worden op zondag 1 november. Indien u niet in staat bent de doos die zondag in te leveren kunt u contact met mij opnemen.

Irene Vrolijk
Tel: 0111-417105


VOGELEN...

Omdat de regels rond corona weer zijn aangescherpt, is het niet mogelijk om op 24 oktober met 4 personen in de auto te gaan vogelen en onderweg als groep bij elkaar te komen. Ook is het nu niet mogelijk om een presentatie in de kerk te houden omdat op advies van de landelijke kerk, het moderamen de beslissing genomen heeft, om in de week niet samen in de kerk te komen. We zullen de presentatie opnemen en via kerkomroep en YouTube uitzenden, zodat toch iedereen die daarvoor belangstelling heeft van de wintervogels kan genieten. De presentatie is rond 24 oktober te bekijken.

Cor en Henk


LEVEN IS MEELEVEN...

Deze rubriek wordt niet meer op het web gepubliceerd vanwege het persoonlijke karakter van deze mededelingen.


AGENDA...

Via de hoofdpagina is de agenda te raadplegen.

Wilt u iets op de agenda zetten in de nieuwsbrief?
Stuur het dan naar Gonnie Hordijk: h.hordijk@solcon.nlNieuwsbrief redactieadres: Ds. F. Schipper. e-mail: nieuwsbriefredactie@thomaskerkzierikzee.nl
Nieuwsbrief verspreiding: dhr. P. Janse, tel 413777

Aanmelden om de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen!!!
Wijzigen of opzeggen van de digitale nieuwsbrief!!!