Hiernaast ziet u een wel heel letterlijke opvatting van kerktelefoon. Gelukkig zijn er geavanceerdere technieken om de kerkdienst bij u thuis te brengen.

Als u (langere tijd) niet in staat bent om naar de kerk te komen, dan is het mogelijk om kerkdiensten, en soms ook andere activiteiten, via een ontvanger thuis te volgen. Neem contact op met Gerard van Wagtendonk. Zijn telefoonnummer is: 0111-415109. Er kan dan een aansluiting geregeld worden.
Maar ook via internet, www.kerkomroep.nl, kunt u de directe uitzending of eerder opgenomen diensten beluisteren. (klik op de kaart van nederland op de provincie Zeeland. Kies dan uit de lijst -Zierikzee GK-. U krijgt dan een overzicht met opgeslagen diensten. Klik op AFSPELEN van de dienst die u wilt beluisteren).

Wanneer u de kerkdiensten van onze gemeente beluistert via internet en graag een liturgieboekje zou ontvangen van de zondagmorgendiensten, dan kunt u contact opnemen met de pastorie, tel.
412230 .

Een directe uitzending beluisteren via kerkomroep.nl

handleiding voor de ontvanger in PDF formaat