Sirkelslag KIDS!
Dé spannendste online wedstrijd die er is!

Sirkelslag KIDS speel je met jouw kindergroep tegen honderden andere kinderen in Nederland. Op vrijdagavond zit je met je eigen groep bij elkaar en start je de DVD. Je weet niet welke opdrachten uitgevoerd moeten worden. Het enige wat je weet, is dat honderden kinderen op datzelfde tijdstip ook klaar zitten om de strijd aan te gaan tegen jouw groep.

Kijk voor meer info op sirkelslag.nl/kids

Vrijdag 16 november 2018 in de Thomaskerk

Het thema dit jaar was 'Vertrouwen op God' en sluit aan bij de kerstcampagne van Kerk in Actie 'Geef hoop aan kinderen op de vlucht'. Het verhaal gaat over Mozes. Het volk Israël is in een hopeloze situatie beland. Maar Mozes staat op, om samen met God, hoop te bieden en het volk te bevrijden van hun ellende. Wij gaan met Mozes mee en ontdekken door verschillende opdrachten, waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn, hoe God hoop gaf in deze moeilijke tijd. Ook nu kunnen we wat betekenen voor de mensen om ons heen. Zo komen we tijdens deze avond in actie om kinderen wereldwijd een betere toekomst te geven.

• 1e prijs: Groep 8 PKN Gemeente Appingedam
  • 2e prijs: Geerteskidsclub Kloetinge
  • 3e prijs: Club Erica

Benieuwd welke plaats jullie gehaald hebben? Bekijk snel de uitslag.